Jeg hedder Ida Veinholt

Jeg er uddannet pædagog, men blev så stresset på mit arbejde, at jeg gik ned

med en depression. Da jeg efter et års tid var ved at være ovenpå igen, var jeg på udkig efter noget andet. En bekendt introducerede mig for dette koncept, og jeg valgte med det samme at starte op, for dermed at sikre mig selv økonomisk.

Økonomisk sikkerhed og tryghed

Jeg havde godt hørt om Network Marketing før, men havde egentlig ikke forstået det ordentligt.

Jeg kunne se, at det rent faktisk kunne give mig den økonomiske sikkerhed og tryghed jeg havde brug for.


Jeg så især en kæmpe fordel i den tilbagevendende indtægt på serviceydelser folk alligevel bruger hver dag, og det, at blive betalt måned efter måned, år efter år, på et stykke arbejde, jeg kun skulle gøre én gang! Dette finder man ellers kun indenfor musikbranchen, forfatterskab o.lign., hvor man får udbetalt royalties!


Derudover var det også afgørende for mig at vide, at firmaet har over 25 års vækst bag sig, og at de 4 grundlæggere stadig arbejder tæt sammen. Jeg går med stor fortrøstning min fremtid i møde, og glæder mig til at hjælpe mange andre til at opnå deres frihed - personligt og økonomisk.

De fleste mennesker har så travlt med at tjene penge til at betale deres regninger, at de ikke har tid til at leve det liv de drømmer om.


Når jeg præsenterer denne mulighed, er der mange, der siger: "Jeg har ikke tid!" - "Jeg har ikke råd!" - "Jeg har alt for travlt !"


Du får al den træning og hjælp, som du behøver

Du får al den hjælp og support, som du har brug for, til at forstå det gennemprøvede system. Indtil du selv synes du kan. Det jeg fra starten synes var skønt var, at selvom du har din egen forretning, er du aldrig alene! Det er fantastisk at opleve den støtte og hjælp når man starter op. 


Det er vores opgave i teamet, at hjælpe og vejlede dig, så du kan få så stor en kundedatabase, som du måtte ønske dig og er villig til selv at gøre en indsats for at opnå. 


Hvis du også synes det lyder interessant, og er blevet nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for en tilbagevendende indtægt, og dine indtægtsmuligheder, så er du velkommen i vorest team.

Kontakt mig, hvis du ønsker yderligere informationer.


De bedste hilsener

For yderligere information