Jeg hedder Ida Veinholt

Jeg er oprindelig uddannet pædagog, men blev desværre så stresset på mit arbejde,

at jeg gik ned med en depression. Da jeg efter et års tid var ved at være ovenpå igen, var jeg åbenbart for gammel til at blive ansat. En bekendt viste mig

denne forretningsmulighed, og jeg valgte med det samme at starte op, for dermed at

sikre mig selv økonomisk.

Økonomisk sikkerhed og tryghed

De bruger årsagen til at de burde gå i gang, som undskyldning for ikke at gå i gang, og på den måde får de nok aldrig tid eller råd til at gøre det, de virkelig gerne vil!

Network Marketing så for mig interessant ud og jeg kunne se, at det kunne give mig den økonomiske sikkerhed og tryghed jeg havde brug for.


Jeg så en kæmpe fordel i den tilbagevendende indtægt på serviceydelser folk alligevel bruger hver dag, og det, at blive betalt måned efter måned, år efter år, på et stykke arbejde, jeg kun skulle gøre én gang! Dette finder man ellers kun indenfor musikbranchen, forfatterskab o.lign., hvor man får udbetalt royalties!


Derudover var det også afgørende for mig at vide, at firmaet har over 25 års vækst bag sig. Jeg går med stor fortrøstning min fremtid i møde, og glæder mig til at hjælpe mange andre til at opnå deres frihed - personligt og økonomisk.

De fleste mennesker har så travlt med at tjene penge til at betale deres regninger, at de ikke har tid til at leve det liv de drømmer om.


Når jeg præsenterer denne mulighed, er der mange, der siger: "Jeg har ikke tid!" - "Jeg har ikke råd!" - "Jeg har alt for travlt !"

Du får al den træning og hjælp, som du behøver

Du får selvfølgelig al den hjælp, træning og support, som du har brug for, til at forstå det gennemprøvede system. Selvom du har din egen forretning, er du aldrig alene! Det er fantastisk at opleve den støtte og hjælp når man starter op. 


Med vores nye kompensationsplan for 2019, står vi i dag med en mulighed indenfor Network Marketing, som ganske enkelt er helt unik! Skal du være med?


Det er vores opgave, at hjælpe dig med at få så stor en kundedatabase, som du måtte ønske dig og er villig til selv at gøre en indsats for at opnå.


Hvis du synes det lyder interessant, og er blevet nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for en tilbagevendende indtægt, og dine indtægtsmuligheder, så er du velkommen i vorest team. Kontakt mig her, hvis du ønsker yderligere informationer, og gerne vil se en kort video om firmaet. Jeg holder desuden daglige Zoom-møder, hvor jeg præsenterer forretningen. 


De bedste hilsener

For yderligere information