Tilbagevendende Indkomst.


HVAD?? Jeg kender da kun til tilbagevendende udgifter..!!!

Forfattere og komponister kender rigtig godt til tilbagevendende indkomst, og at de gør et arbejde én gang, og bliver betalt igen og igen, hver gang de sælger en bog eller en CD. Hvad nu hvis DU også kunne tjene en tilbagevendende indtægt, bare uden at udgive bøger eller musik? Lyder det interessant for dig?  


Dette koncept har den fordel, at du kan formidle mange flere kvalitetsprodukter/serviceydelser via et distributions-netværk, end du kan alene.

Ved at invitere nye partnere ind i dit netværk, kan I hver især opnå en højere fortjeneste og bonus. Jo højere omsætning sammen med dit team, jo mere fortjeneste til hver enkelt. I dit team af samarbejdspartnere hjælper I hinanden med at opnå det indtjeningsniveau, som hver især ønsker at opnå. Det kaldes mest præcist for Network Marketing, da man markedsfører via et distributionsnetværk


Det er vigtigt at understrege, at Network marketing INTET har med ulovligt pyramidespil at gøre. Pyramidespil er svindel og ulovligt i Danmark. Det er en metode, hvor initiativtagere til såkaldte ”investerings-” eller ”handelssystemer”,  ved hjælp af en hierarkisk opbygning, beriger sig selv gennem de indbetalinger, som nye medlemmer af disse systemer foretager. Der er her ingen produkter eller serviceydelser, kun penge.


Direkte Salgs Foreningen og dens medlemmer tager kraftigt afstand fra alle former for pyramidespil, og støtter en strammere lovgivningen vedr. ulovlige pyramidespil.

Vores firma er naturlivis fuldgyldigt medlem af branche-foreningen, og overholder alle love og regler der er i Danmark, og de øvrige lande vi er i.

 Se mere på www.disafo.dk